Schade taxatie auto

Duidelijk en transparant.

Schade gereden aan je auto. En nu? Wij kunnen een vrijblijvende taxatie van de schade aan je auto maken.

De makkelijkste manier is dat je contact met ons opneemt en even op ons bedrijf langs komt om een taxatie op te laten stellen. Neem naast je auto, ook je kenteken papieren of pasje en je groene kaart even mee. We beoordelen de schade aan je auto, maken foto’s, stellen daarna een handmatig taxatie rapport op of een rapport middels ons audatex-calculatieprogramma

We maken het dossier compleet door al  je gegevens op te nemen in het rapport en een kopie van de groene kaart en de kenteken pas te maken. Als je het op prijs stelt, kunnen wij de schade voor je melden en de afspraak maken met je verzekeraar, zodat deze een expert kan sturen om de schade te verwerken. Van diverse verzekeringsmaatschappijen zijn wij geselecteerd reparateur, zodat we direct alles afhandelen, zonder dat daar expert voor hoeft te komen.

Als je de schade aan je auto bij ons laat herstellen, dan is de taxatie en afhandeling van de schade aan je auto met de verzekering gratis. Laat je de auto niet bij ons herstellen, dan brengen wij hiervoor € 90,- excl btw taxatie kosten in rekening. Duidelijkheid en transparantie! Voor jou geen verrassingen achteraf!

Kijk in onze werkplaats