Autoschade repareren

Altijd de juiste reparatie voor uw schade

Laat je autoschade bij ons repareren. We ontzorgen je in de totale afwikkeling en garanderen je een hoge kwaliteit.  Op alle autoschade reparaties krijg je van ons 7 jaar schriftelijke FOCWA-garantie.

In de periode dat we je auto nodig hebben om te repareren, krijg je van ons vervangend vervoer mee. Dus wij repareren je autoschade, terwijl jij gewoon lekker mobiel kunt blijven.

Repareren van een autoschade is de laatste jaren enorm veranderd. De technieken worden steeds complexer. De autoconstructies steeds stijver en sterker. Je kunt niet zomaar gaan repareren aan diverse carrosserie delen. Veelal moet je eerst  fabrieksinformatie inwinnen om tot verantwoord autoschade herstel te kunnen overgaan.

Het is dus erg belangrijk dat je als eigenaar van een auto met schade, goed overweegt welke aspecten voor jou belangrijk zijn. Prijs naar kwaliteit, maar zeker niet vergeten dat je veiligheid het belangrijkste is.

Wij garanderen je dat na het repareren van je autoschade, de auto weer 100% voldoet aan de fabrieksnormen. Dat de auto optisch weer in topconditie is en dat de afwikkeling met je verzekeraar jou geen kopzorgen meer bezorgd.

Wij repareren je autoschade met liefde voor het vak. Je kunt ervan op aan dat jouw bolide bij ons in goede handen is.

Kijk in onze werkplaats