Hagelschade auto herstellen

Binnen 48 uur weer veilig de weg op

Flinke hagelbuien komen steeds vaker voor. Hagelschade aan uw auto daarom helaas ook. Voor het herstellen van deze schade kunt u bij Autoschade Herstel Druten terecht. We zijn gespecialiseerd in het vakkundig uitdeuken van uw auto zonder te spuiten, door middel van een speciale druk- en lijmtechniek. Deze moderne reparatiemethode is niet alleen kostenbesparend, maar ook milieuvriendelijk. Het belangrijkste is echter dat uw auto er na het herstellen van de hagelschade weer mooi en strak uitziet. Daar kunt u op rekenen. Binnen de kortste keren rijdt u weer stralend over de weg.

Hagelschade aan uw auto komt meestal totaal onverwacht. Vervelend, want u heeft wel betere dingen te doen dan te wachten op het herstellen van uw wagen. Omdat we begrijpen dat het herstellen van hagelschade aan uw auto vakkundig, maar vooral ook snel moet gebeuren, zorgen we ervoor dat ons team specialisten binnen 48 uur operationeel is. U kunt er daarom van op aan dat u snel en veilig de weg weer op gaat met een gerepareerde auto zonder schade.

Voor meer informatie over het herstellen van hagelschade aan uw auto neemt u vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Kijk in onze werkplaats