Auto spuiten

Voordat u het weet kunt u stralend de weg op

Krassen in de lak van uw auto? Of andere lakschade? Dan is het laten spuiten van uw auto een mogelijkheid. Autoschade Herstel Druten heeft ruime ervaring in het volledig of gedeeltelijk spuiten van auto’s. Niet alleen worden op deze manier krassen en andere lakschade vakkundig weggewerkt, uw auto krijgt ook meteen een vernieuwde en glanzende uitstraling. Voordat u het weet, kunt u dus weer stralend de weg op.

Uw auto spuiten gebeurt bij ons in een hypermoderne, stofvrije spuitcabine. Schadelijke invloeden van buitenaf maken zo geen enkele kans. Een kleurencomputer bepaalt de juiste kleur, waardoor wij garanderen dat uw auto geen kleurverschil krijgt.

Autoschade Herstel Druten heeft naast kwaliteit ook duurzaamheid en milieu hoog in het vaandel staan. Tijdens het spuiten van uw auto wordt daarom gebruik gemaakt van milieuvriendelijke high-solid en watergedragen lakken.

Of u nu uw gehele auto laat spuiten of krassen of steenslag laat wegwerken door middel van spotrepair, bij Autoschade Herstel Druten kunt u ervan op aan dat het goed gebeurt. We spuiten personenauto’s, bedrijfsauto’s en oldtimers, maar ook voor industriële klussen of bijvoorbeeld voor het laten spuiten van keukens bent u bij ons aan het juiste adres. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden eens vrijblijvend contact op.

Kijk in onze spuitafdeling