Oldtimer restauratie

Oldtimer restauratie met passie

Dat we bij Autoschade Herstel Druten liefde voelen voor ons vak, merkt u wel wanneer u ons de restauratie van uw oldtimer toevertrouwt. We zijn gespecialiseerd in de complete restauratie van oldtimers en zetten ons daar dan ook volledig voor in.

We begrijpen dat u passie heeft voor uw klassieker. Oldtimers zijn bij ons in goede handen. We voeren de restauratie van uw auto uit volgens de nieuwste technieken en gaan altijd voor de hoogste kwaliteit. Bij het autoschade herstel maken we gebruik van specifiek gereedschap en zoveel mogelijk originele onderdelen. Ook voor het spuiten van uw auto bent u bij Autoschade Herstel Druten aan het juiste adres, net als voor spotrepair.

Geen één oldtimer is hetzelfde. Een restauratie is daarom ook voor iedere klassieker anders. Heeft u een bepaald budget in gedachten? Kom eens vrijblijvend bij ons langs. Dan bekijken we samen de mogelijkheden van de restauratie van uw oldtimer. We geven u graag een eerlijk advies op maat en bespreken alles met u tot in de puntjes, van de verwachte materiaalkosten en werkzaamheden tot de geschatte manuren.

Graag bieden we u een totaalpakket aan als het gaat om de restauratie van uw oldtimer. U kunt er trouwens altijd op rekenen dat we voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die u van ons gewend bent. Voordat u het weet rijdt u rond in uw prachtige trots.

Kijk in onze werkplaats