Auto uitdeuken

We garanderen dat het goed gebeurd.

Helaas… net even een paaltje over het hoofd gezien. Een lelijke schade ontsiert direct je auto. Gelukkig kunnen wij het weer uitdeuken, strak maken en spuiten.

Uitdeuken is meer dan alleen de deuk bewerken.  We starten met de-en montage van de noodzakelijke delen. Daarna gaan we het plaatwerk uitdeuken. Vervolgens wordt het uitgedeukte deel strak gemaakt met plamuur.  De uitgedeukte en herstelde plek wordt in grondverf gespoten, waarna de laatste voorbewerking wordt uitgevoerd, zodat het  klaar is om te spuiten.  Na montage van de aanbouwdelen is uw auto weer als nieuw.

Als we in de volksmond spreken over  uitdeuken, dan wordt hieronder eigenlijk verstaan dat we de schade aan je auto herstellen. En als wij de schade aan je auto herstellen, dan garanderen we je dat dit goed gebeurd is!

Waar vroeger een veredelde hoefsmid, in een smidsvuur de eerste schades uitdeukte aan de eerste auto’s, toen men nog nooit gehoord had van kreukelzones en veiligheidsconstructies, hebben we nu te maken met gespecialiseerde schadeherstellers, die naast uitdeuken, alles moeten weten over materiaalkennis en veiligheidssystemen. De kennis die noodzakelijk is om je te garanderen dat jouw auto weer 100% veilig en hoogwaardig hersteld is.

Kijk in onze werkplaats