Uitdeuken zonder spuiten

Schade hersteld terwijl u een bakje koffie drinkt.

Uitdeuken zonder spuiten, of restylen is een techniek die de laatste 15 jaar steeds meer zijn intrede heeft gedaan. Hierbij wordt de deuk middels een speciale druktechniek uitgedeukt, waarbij de lak onbeschadigd blijft, en we dus niet hoeven te spuiten.

De kosten van uitdeuken zonder spuiten zijn aanmerkelijk goedkoper dan traditioneel uitdeuken met spuiten. Vandaar dat dit de nieuwe techniek geworden is voor het herstellen van hagelschade. In 95% van de hagelschade gevallen, hoeft er tegenwoordig door deze techniek, niet meer gespoten te worden aan een auto. U kunt zich voorstellen dat dit ook voor verzekeringsmaatschappijen een uitkomst is. De schadelast voor de verzekeraar is door de techniek van uitdeuken zonder spuiten op hagelschades minimaal gehalveerd!

In de meeste gevallen wordt deze techniek toegepast om kleine deukjes, waaraan men zich toch vaak ergert, snel en voordelig te herstellen. Heb je zo’n storend deukje in je auto zitten, kom dan vrijblijvend even langs. Wij kunnen dan vaststellen of de deuk inderdaad te herstellen is middels deze techniek en  wanneer je dit wenst, de auto voor herstel inplannen. Vaak kun je er dan op wachten. De schade is dus hersteld terwijl je bij ons een bakje koffie drinkt!

Kijk in onze werkplaats