Steenslag reparatie auto

Onvermijdelijke problemen toch zo verholpen

Steenslag…. Je houdt het niet tegen. Een lastig probleem, waar de autofabrikanten zich de laatste jaren ook over hebben gebogen. De auto wordt steeds vaker geconstrueerd met rondere vormen, doorlopende motorkappen, grote gespoten bumpers, meegespoten spiegelkappen en grille. De auto wordt steeds kwetsbaarder voor steenslag.

Ondanks het feit dat de meeste auto fabrikanten de roestproblemen, zoals ze die vroeger hadden, over het algemeen goed onder controle hebben, verzinkte plaatmaterialen worden eigenlijk door alle merken toegepast, kan men de lakbeschadigingen door steenslag maar niet voldoende onder controle krijgen. In de loop der jaren zijn de fabriekslakken zachter gemaakt, waardoor  de lak iets meer kan hebben voordat er stukjes afspringen.  Maar een goed oplossing is er nog steeds niet. Bij steenslag  zul je toch genoodzaakt zijn om te overwegen om het te laten spuiten…. Steenslag reparatie aan je auto.

Daar zijn wij voor! Stoort steenslag op je auto je dermate dat je een reparatie wilt laten uitvoeren? Kom dan langs en we kunnen je een goed advies geven. We maken onder het genot van een bakje koffie een vrijblijvende offerte voor reparatie van je auto en overleggen samen op welke wijze we het aan kunnen passen. Altijd een reparatie naar jouw wens en jouw voorkeuren.

En vind je de reparatie te duur worden? Geen probleem! Dan maken we toch gewoon een lakstiftje voor je! Dan kun je steenslag zelf bijwerken, zodat je toch weer wat bescherming hebt.

Kijk in onze werkplaats