Lakschade auto

Kleine lakschade aan uw auto is zo verholpen

Lakschade aan je auto, en nu? Is je kindje te dicht met zijn fietsje langs je auto gereden? Heeft de vrachtwagen voor je een net iets te groot steentje onder zijn banden vandaan laten schieten? Of heeft die hele grote vogel zijn poepje net boven je auto laten vallen?

Zo zijn er nog vele oorzaken te bedenken wat resulteert in lakschade aan uw auto. Afhankelijk van de impact van de beschadiging, kunnen wij dit op diverse manieren verhelpen. Soms is het zelfs niet noodzakelijk om de lakschade te spuiten. Als de beschadiging op je auto oppervlakkig is, kunnen we in veel gevallen d.m.v. schuurtechnieken, gevolgd door polijsten, de lakschade onzichtbaar maken.

Zit de lakschade echter dieper in de lak gedrukt of gevreten, dan is spuiten onvermijdelijk. Afhankelijk van de locatie van de lakschade, kan er in veel gevallen meegedacht worden om de kosten te beperken. We kunnen de lakschade verhelpen door middel van spotrepair. (Het plaatselijk bijspuiten van het beschadigde deel). Vraag naar de mogelijkheden.

Heb je echter een dermate kleine lakschade, waarbij het volstaat om het bij te tippen met een lakstifje, dan kunnen wij dit altijd voor je verzorgen. Wil je het zelf gaan doen, kom dan even langs en we maken een lakstifje om bij te tippen en voorzien je van advies op welke wijze je het het best kunt verwerken.

Kijk in onze werkplaats