Vervangend vervoer

Altijd als extra service inbegrepen

Tijdens reparatie van je autoschade, krijg je van ons kosteloos vervangend vervoer mee.  Is je schade verhaalbaar bij een tegenpartij? Dan zullen wij de kosten van vervangend vervoer zo mogelijk verhalen bij verzekering van tegenpartij..  Vervangend vervoer is en blijft voor U dus ALTIJD kosteloos! Ons wagenpark dat ingezet wordt als vervangend vervoer, bestaat hoofdzakelijk uit Volkswagens.  VW Up, VW Polo, VW Jetta. Wens je een automaat? Geef dit dan bij het inplannen van uw auto even aan. Heb je een bestelwagen  of bus nodig en kun je voor je werk niet zonder? Dit kunnen we voor je regelen!

Vervangend vervoer wordt ingezet tijdens de reparatie van je auto.  Je krijgt de auto volgetankt mee en bij inlevering, dient het weer afgetankt te zijn. Al het vervangend vervoer is Allrisk verzekerd met een eigen risico bij schade van € 250,-. Verder zijn al deze auto’s  uiteraard APK gekeurd en in prima staat van onderhoud. Dus u kunt veilig op weg.

Inzet van vervangend vervoer is een service van Autoschade Herstel Druten. Een verlengstuk van ons totaal service pakket. Als je toch geen gebruik wenst te maken van vervangend vervoer, kunnen wij je altijd even thuis brengen. Ook kunnen we naar wens de auto bij je ophalen en als het hersteld is, weer bij je thuis afzetten.

vervangend vervoer
vervangend vervoer

Kijk in onze werkplaats